Visma Zpider

Hva er Visma Zpider?

Visma Zpider er en netthandelsløsning som leveres av Visma. Visma Zpider er fullintegrert med både Visma Business og Visma Global, og har ved hjelp av BBS støtte for enkel og sikker kortbetaling med både Visa og Mastercard, og er i tillegg meget tilpasningsvennlig.

Siden Visma Zpider er fullintegrert med økonomisystemet, trenger man ikke å gjøre jobben med å legge inn et produkt flere ganger. Når et nytt produkt legges inn i økonomisystemet, og det markeres for salg på web, vil produktet automatisk bli lagt ut på netthandelen.

Kortbetalingen implementeres ved at man bruker en online terminal fra BBS. Dette betyr at BBS tar seg av sikkerheten, og det kreves ingen sertifikater (SSL) eller lignende i din netthandel. Kortbetalingen integreres også direkte mot både Visma Business og Visma Global, og ved fakturering sendes det automatisk en melding til BBS om å overføre pengene. Avbrytes ordren sendes det også en melding til BBS om å oppheve reservasjonen.

Visma Zpider integreres også mot Google Analytics, og på den måten har du full oversikt over hvor kundene dine kommer fra, når de handler, hvor de som handler mest kommer fra og mye mer.

Du kan teste ut Visma Zpider på Vismas demoside, og du kan lese mer om Visma Zpider på Vismas hjemmesider.

Er du Visma forhandler? Les om hvordan ON IT AS kan hjelpe deg.